SICOGRAF INSTITUT MELLADO

QUI SOM

Grafologia Psicomorfologia Morfopsicologia
Grafologia Psicomorfologia Morfopsicologia

INSTITUT MELLADO

L’Institut Mellado és un centre acreditat de Serveis de Grafologia i Psicomorfologia Facial per als sectors empresarial i d’orientació personal

Formulari

Empleni aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè:

  Nom (obligatori)

  Cognom

  Adreça-e (obligatori)

  Comentari

  He llegit i accepto política de privacitat.

  INTEGRA PROFESSIONALS

  Integra professionals de la Psicologia amb una experiència de més de 35 anys en aquest camp.

  En la nostra trajectòria hem desenvolupat el Mètode Mellado d’anàlisi i avaluació de la personalitat, fonamentat en l’aplicació de les Tècniques de la Grafologia i de la Psicomorfologia Facial.

  EL MÈTODE MELLADO

  El Métode Mellado és una tècnica científica d’alta fiabilitat d’Anàlisi Morfo-Grafològica de personalitat que ha desenvolupat el nostre equip professional. Ha rebut el reconeixement de moltes empreses i institucions i particulars per la seva resolució i eficàcia professional.

  SICOGRAF

  El 1981 el professor Deogracias Mellado, psicopedagog i destacat investigador en Grafologia va fundar Sicograf. El seu projecte es va inspirar en els seus anys d’experiència col·laborant en distintes empreses i constatant l’eficàcia paral·lela de la Grafologia i la Morfopsicologia en l’assessorament a directius del món empresarial en la seva responsabilitat d’identificar als millors col·laboradors i formació dels seus equips.

  Al Sicograf-Institut Mellado s’han format un bon nombre de professionals en el nostre Mètode. Hem estat els pioners en la formació al nostre país. I així ho avalen els més de 15 anys de Professor de l’Institut Belpost que es va convertir en la primera Acadèmia de formació presencial en els estudis de Grafologia.
  D’aquí parteixen els fonaments que han popularitzat la frase d’alumnes i exalumnes: “si vols aprendre Grafologia i Psicomorfologia has d’anar a Sicograf-Institut Mellado”.

  L’equip de Sicograf, Institut Mellado el formen llicenciats universitaris en Ciències de l’Educació i en Psicologia els quals posteriorment es van especialitzar en les Tècniques Científiques de Grafologia i Psicomorfologia.

  El fundador Deogracias Mellado l’any 1978 iniciar els estudis de Morfopsicologia a l’Institut Français de Culture Humaine de París. Portava un temps fent classes de Morfopsicologia a Barcelona abans del naixement de la famosa Société Français de Morphopsychologie que va tenir lloc l’any 1980 segons documentació.