Inici Octubre 2022

Cursos Grafologia i Psicomorfologia 22/23

Aquest programa de formació està avalat per la nostra dilatada trajectòria professional i una metodologia basada en el rigor, qualitat i resultats d’un aprenentatge pràctic, vivencial i d’utilitat per a l’alumne.

 

CURS DE GRAFOLOGIA
NIVELL-I

Es desenvolupen les lleis bàsiques de l’anàlisi grafològica que permetran a l’alumne establir les bases per a interpretar el grafisme, conèixer en profunditat als altres i descriure la personalitat en les seves diferents àrees.

Mes info. >

CURS DE PSICOMORFOLOGIA FACIAL
NIVELL-I

La Psicomorfologia facial o morfopsicologia, també dita en algunes aplicacions Psicologia de la Cara o Facial, és la tècnica de conèixer als altres a través de l’estructura i dinàmica dels elements de la cara.

Mes info. >

FORMACIÓ CONTINUA
EN GRAFOLOGIA

Obrim un espai per a l’ampliació i aprofundiment de coneixements teòrics i pràctics. L’objectiu és compartir amb altres alumnes o diplomats en Grafologia i donar continuïtat als coneixements adquirits, supervisar casos, actualització de lleis…. El grup serà conduït per Esther Mellado.

Mes info. >

CURS DE CAPACITACIÓ
PROFESSIONAL EN PSICOMORFOLOGIA

Per a alumnes que hagin realitzat el curs de Psicomorfologia Facial. Es practicarà la seva aplicació a les diferents àrees d’intervenció professional. L’objectiu és compartir, consolidar i practicar els coneixements adquirits.

Mes info. >