Octubre 2018

Aquest programa de formació està avalat per la nostra dilatada trajectòria professional i una metodologia basada en el rigor, qualitat i resultats d’un aprenentatge pràctic, vivencial i d’utilitat per a l’alumne.

 

CURS DE GRAFOLOGIA
NIVELL-I
NIVELL I

S’estudiaran les lleis bàsiques de l’anàlisi grafològic que permetran a l’alumne consolidar les bases per interpretar el grafisme, conèixer en profunditat als altres i descriure la personalitat en les seves distintes àrees, actitud, competències professionals, comunicació, adaptació…

Més info. >

Més info. >

CURS D’ANÀLISI DE SIGNATURES
NIVEL-II
NIVEL II

La Signatura a més de condensar sintèticament les lleis generals de la Grafologia, presenta unes característiques pròpies que exigeix un estudi específic. En aquest curs s’aprèn interpretar psicològicament una signatura.

 

Més info. >

Més info. >

CURS DE CAPACITACIÓ PROFESSIONAL EN GRAFOLOGIA
NIVEL-I

Curs que permet accedir al Diploma Professional d’Especialista en Grafologia. Es donaran els coneixements d’aplicació necessaris per a l’elaboració i redacció d’Informes a les diferents àrees d’intervenció Graf-psicològica.d’intervenció Graf-psicològica.

Més info. >

Més info. >

CURS DE PSICOMORFOLOGIA
NIVEL-I
PSICOLOGIA DE LA CARA
PSICOLOGIA DE LA CARA

La PSICOMORFOLOGIA FACIAL és la tècnica de conèixer als altres a través de l’ estructura i dinàmica dels elements de la cara.  Permet identificar els diferents tipus de  personalitat i les motivacions de la seva conducta associats a les distintes formes del rostre.

Més info >

CURS DE PSICOMORFOLOGIA
NIVELL-III
ESTUDI DE LES PERSONALITATS PSICOMORFOLÓGIQUES

L’objectiu del mòdul és l’aprenentatge de la METODOLOGIA d’anàlisi Psicomorfològic. Identificació ràpida de perfils de personalitat, conèixer a l’interlocutor, les seves motivacions psicològiques i definir estratègies per optimitzar la relació.

L’objectiu del mòdul és l’aprenentatge

Més info >

CURS DE PSICOMORFOLOGIA
NIVEL-III
TALLER DE CAPACITACIO PROFESSIONAL EN PSICOMORFOLOGIA

Dirigit als alumnes que han realitzat i superat els tres cursos de Psicomorfologia. Es presenten nous temes estructurats en tres mòduls, que també poden cursar-se de forma independent.
Aquest curs és requisit per a…

Més info >